Aandelen American Campus kopen

Wil je beleggen in American Campus aandelen? Op deze pagina kan je direct American Campus aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in American Campus. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel American Campus raadplegen. American Campus is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACC.

Waar kan je American Campus aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel American Campus kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel American Campus?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel American Campus. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in American Campus?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van American Campus? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over American Campus

American Campus is een investeringsfonds voor onroerend goed. Het is een bijzonder bedrijf, want het investeert in met name slaapzalen. Eind vorig jaar had American Campus liefst 203 panden in bezit of in beheer. Dan gaat het dus in totaal om meer dan 139.000 bedden.
American Campus is daarmee de grootste slaapzaalmanager in Amerika. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als ACC en het hoofdkantoor vind je in Austin in de staat Texas. Het bedrijf is nog jong en werd overigens opgericht in 1993.