Aandelen American Eagle Outfitters kopen

Wil je beleggen in American Eagle Outfitters aandelen? Op deze pagina kan je direct American Eagle Outfitters aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in American Eagle Outfitters. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel American Eagle Outfitters raadplegen. American Eagle Outfitters is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AEO.

Waar kan je American Eagle Outfitters aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel American Eagle Outfitters kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel American Eagle Outfitters?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel American Eagle Outfitters. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in American Eagle Outfitters?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van American Eagle Outfitters? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf American Eagle Outfitters

American Eagle Outfitters werd in 1977 opgericht door de gebroeders Silverman. De onderneming houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van kleding, iets dat gebeurt onder de merknaam American Eagle Outfitters. Daar voegde de onderneming in 2006 een tak in onderbroeken in de vorm van Aerie aan toe.
Het bedrijf is gevestigd in Pittsburgh en wordt openbaar verhandeld als AED op de NYSE. Moedermaatschappij is overigens Retail Ventures en in Amerika beschikt American Eagle Outfitters over 900 winkels en nog eens 150 Aerie zaken. Het bedrijf is sinds 2001 ook actief in landen buiten de Verenigde Staten.