Aandelen American Homes 4 Rent kopen

Wil je beleggen in American Homes 4 Rent aandelen? Op deze pagina kan je direct American Homes 4 Rent aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in American Homes 4 Rent. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel American Homes 4 Rent raadplegen. American Homes 4 Rent is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMH.

Waar kan je American Homes 4 Rent aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel American Homes 4 Rent kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel American Homes 4 Rent?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel American Homes 4 Rent. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in American Homes 4 Rent?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van American Homes 4 Rent? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over American Homes 4 Rent

American Home 4 Rents is een investeringsfonds voor onroerend goed in het Amerikaanse Californië. Het investeert specifiek in eengezinswoningen. Eind vorig jaar had het ruim 50.000 huizen in het bezit, verdeeld over 22 staten. De aandelen van American Homes 4 Rent worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als AMH.
Wat betreft de activiteiten is American Homes 4 Rent gericht op plaatsen als Atlanta, Dallas-Fort Worth en ook Charlotte en North Carolina. Het bedrijf werd in 2012 opgericht en het heeft in Amip Management Beazer Pre Owned Homes een zeer bekende dochteronderneming.