Aandelen American Tower kopen

Wil je beleggen in The American Tower aandelen? Op deze pagina kan je direct The American Tower aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The American Tower. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The American Tower raadplegen. The American Tower is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMT.

Waar kan je The American Tower aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The American Tower kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The American Tower?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The American Tower. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The American Tower?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The American Tower? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf The American Tower

American Tower is een investeringsmaatschappij in onroerend goed. Bovendien is het eigenaar van en exploiteert het draadloze en uitgezonden communicatie infrastructuur. Dat doet het in verschillende landen over heel de wereld.
Het hoofdkantoor van American Tower is gevestigd in Boston en American Tower maakt onderdeel uit van de Fortune 500. Het bedrijf werd opgericht als onderdeel van American Radio Systems. Het fuseerde in 1998 met CBS Corporations en verhuurt onder meer antenneruimte aan verschillende GSM-providers en particuliere ondernemingen. Het bedrijf doet zijn naam eer aan en beschikt over de meeste celtorens van de Verenigde Staten.