Aandelen American Water Works kopen

Wil je beleggen in American Water Works aandelen? Op deze pagina kan je direct American Water Works aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in American Water Works. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel American Water Works raadplegen. American Water Works is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AWK.

Waar kan je American Water Works aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel American Water Works kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel American Water Works?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel American Water Works. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in American Water Works?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van American Water Works? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over American Water Works

American Water Works is een nutsbedrijf dat actief is in zowel de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf is er al vanaf 1886 toen het werd opgericht als American Water Works & Warranty Company. Pas in 1914 werd het vervolgens American Water Works and Electric Company. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van deze onderneming openbaar verhandeld als AWK.
Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in New Jersey en heeft in New Jersey American Water een bekende dochteronderneming. Het bedrijf is een DJUA-component en een S&P 500 component.