Aandelen AmerisourceBergen kopen

Wil je beleggen in AmerisourceBergen aandelen? Op deze pagina kan je direct AmerisourceBergen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AmerisourceBergen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AmerisourceBergen raadplegen. AmerisourceBergen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABC.

Waar kan je AmerisourceBergen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AmerisourceBergen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AmerisourceBergen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AmerisourceBergen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AmerisourceBergen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AmerisourceBergen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf AmeriscourceBergen

AmerisourceBergen geniet bekendheid als een Amerikaanse groothandel in geneesmiddelen. De onderneming ontstond na een fusie van Bergen Brunswig en AmeriSource in 2001. Hoofdzetel van de groothandel vind je in Chesterbrook, Pennsylvania en de aandelen worden openbaar verhandeld onder ABC op de New York Stock Exchange.
In World Courier Group heeft het een bekende dochteronderneming. Doel van de activiteiten van AmerisourceBergen is betere resultaten voor patiënten, het produceren van merk en generieke geneesmiddelen en het leveren van vrij verkrijgbare producten voor de gezondheidszorg, net als het leveren van apparatuur die voor de thuiszorg gebruikt kan worden.