Aandelen Ametek kopen

Wil je beleggen in Ametek aandelen? Op deze pagina kan je direct Ametek aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ametek. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ametek raadplegen. Ametek is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AME.

Waar kan je Ametek aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ametek kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ametek?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ametek. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ametek?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ametek? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ametek

Ametek is een Amerikaanse wereldwijde fabrikant van met name elektrische instrumenten en elektromechanische apparaten en heeft het hoofdkantoor in de Verenigde Staten; Devon-Berwyn in Pennsylvania om precies te zijn.
Ametek kan tegenwoordig beschikken over 220 productielocaties en die locaties bevinden zich over heel de wereld. In 1930 werd het bedrijf opgericht als ‘American Machine and Metals’ en de aandelen van Ametek worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als AME. Belangrijke dochterondernemers zijn Gatan en Rauland-Burg. Overigens kreeg het bedrijf pas in de zestiger jaren de huidige naam.