Aandelen AMEX kopen

Wil je beleggen in AMEX aandelen? Op deze pagina kan je direct AMEX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AMEX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AMEX raadplegen. AMEX is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AXP.

Waar kan je AMEX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AMEX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AMEX?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AMEX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AMEX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AMEX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Amex

Amex staat voor American Express, een bekend financieel dienstverlener. Het hoofdkwartier is gevestigd in New York City. Amex geldt als een van de meest bekende merken er wereld. In ons land is het vooral bekend als een uitgever van creditcards. Aandelen van Amex worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de aanduiding AXP. 
Berkshire Hathaway, van Warren Buffett, is voor 18 procent eigenaar van Amex, dat werd opgericht dor Henry Wells, William Fargo en John Buttlerfield. De meeste bekende dochter van American Express is American Express International.