Aandelen Amgen kopen

Wil je beleggen in Amgen aandelen? Op deze pagina kan je direct Amgen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Amgen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Amgen raadplegen. Amgen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMGN.

Waar kan je Amgen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Amgen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Amgen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Amgen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Amgen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Amgen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Wat doet Amgen precies?

Amgen is een Amerikaanse multinational die vooral bekend is om het op de markt brengen van farmaceutische producten. Amgen is echter vooral het grootste onafhankelijke biotechnologische bedrijf op deze aardbol.
Producten die door Amgen op de markt worden gebracht zijn onder meer Epogen, Enbrei, Kineret, Neulasta, Nplate en Prolia. Daarnaast werkt Amgen ook samen met een groot aantal bedrijven als bijvoorbeeld Pfizer en Hakko Kirin. Het hoofdkwartier van Amgen bevindt zich in Californië, waar het de op een na grootste werkgever is van Ventura County. De United States Navy blijft Amgen net voor. In totaal werken bij de multinational rond de 17.000 mensen.