Aandelen Amphenol kopen

Wil je beleggen in Amphenol aandelen? Op deze pagina kan je direct Amphenol aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Amphenol. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Amphenol raadplegen. Amphenol is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APH.

Waar kan je Amphenol aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Amphenol kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Amphenol?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Amphenol. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Amphenol?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Amphenol? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Amphenol

Amphenol is een belangrijke producent van elektronische en glasvezelconnectoren en kabel en verbindingssystemen. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld ook de bekende coax kabel. Amphenol is een samenvoeging van naamgevingen die het bedrijf eerder droeg.
In 1932 zag American Phenolic Corporation het levenslicht, in Chicago. Oprichter was Arthur J. Schmitt. Ondertussen worden de aandelen van het bedrijf op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als APH en is het bedrijf een S&P 500 component. De activiteiten van de onderneming worden gecoördineerd vanaf Wallingford in Connecticut. Een van de meest bekende dochterondernemingen is Amphenol PCD.