Aandelen AMS AG kopen

Wil je beleggen in AMS AG aandelen? Op deze pagina kan je direct AMS AG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AMS AG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AMS AG raadplegen. AMS AG is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMS.VX.

Waar kan je AMS AG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AMS AG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AMS AG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AMS AG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AMS AG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AMS AG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in AMS AG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in AMS AG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over AMS AG

AMS AG heette eerste Austriamicrosystem AG. Het bedrijf ontwerpt en produceert sensoren voor toepassingen met een kleinere vormfactor. Bovendien geldt een laag vermogen voor die sensoren en een hoge gevoeligheid, net als dat sprake is van meerdere sensoren. De aandelen van de onderneming worden verhandeld als AS op de Zwitserse beurs.
Hoofdkantoor van AMS AG staat in Premstatten, een plaats in Oostenrijk. Het bedrijf werd in 1981 opgericht en het heeft in Princeton Optronics een bekende dochter. AMS AG is een degelijk en solide bedrijf. Het aantal personeelsleden bijvoorbeeld is al jarenlang 9000.