Aandelen Anaplan kopen

Wil je beleggen in Anaplan aandelen? Op deze pagina kan je direct Anaplan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Anaplan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Anaplan raadplegen. Anaplan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PLAN.

Waar kan je Anaplan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Anaplan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Anaplan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Anaplan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Anaplan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Anaplan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Anaplan

Anaplan zit in de cloud gebaseerde planningssoftware. De hoofdzetel van de onderneming vind je in San Francisco in Californië en ondertussen is het softwarebedrijf actief in 13 landen en heeft het 175 partners en maar liefst 1350 klanten, verdeeld over heel de wereld. De aandelen van Anaplan worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PLAN.

Anaplan is uitgegroeid tot een Russell 2000 component en het bedrijf werd opgericht door Guy en Sue Haddleton en Michael Gould. Meest bekende dochter is zonder enige twijfel Vue Analytics Intelati.

aandeel anaplan kopen