Aandelen Andritz kopen

Wil je beleggen in Andritz aandelen? Op deze pagina kan je direct Andritz aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Andritz. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Andritz raadplegen. Andritz is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANDR.VI.

Waar kan je Andritz aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Andritz kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Andritz?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Andritz. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Andritz?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Andritz? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Andritz is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Andritz.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Andritz

Andritz is een Oostenrijkse fabriek en specialist in met name installatietechniek met het hoofdkwartier in Linz.  De naam dankt de fabriek aan de regio waarin het gevestigd is. Het hoofdkantoor staat echter in Wenen en op de beurs van Wenen staan ook de aandelen van Andritz genoteerd.  Andritz is met de jaren heel behoorlijk gegroeid en heeft momenteel meer dan 250 productie- en servicefaciliteiten. 
De aandelen van Andritz worden overigens verhandeld onder de noemer ANDR. Oprichter van het bedrijf was Joseph Korosi en een bekende dochteronderneming van Andritz is  Diatec SRL.