Aandelen Anglo American Platinum kopen

Wil je beleggen in Anglo American Platinum aandelen? Op deze pagina kan je direct Anglo American Platinum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Anglo American Platinum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Anglo American Platinum raadplegen. Anglo American Platinum is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMS.JO.

Waar kan je Anglo American Platinum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Anglo American Platinum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Anglo American Platinum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Anglo American Platinum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Anglo American Platinum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Anglo American Platinum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Anglo American Platinum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Anglo American Platinum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Anglo American Platinum

Anglo American Platinum geldt als ’s werelds grootste producent van platina. Het tekent elk jaar opnieuw voor ongeveer dertig procent van het aanbod in heel de wereld. Het bedrijf houdt domicilie in Zuid-Afrika en de activiteiten vinden hoofdzakelijk plaats in het Noordwesten en het Noordoosten van het Zuid Afrikaanse Johannesburg.
Aandelen Anglo American Platinum worden op de beurs van Johannesburg verhandeld onder de noemer AMS. De onderneming zag in 1995 het levenslicht en de moedermaatschappij is Anglo American South Africa Investments. Platmed Proprietary is een bekende dochteronderneming.