Aandelen AngloGold Ashanti kopen

Wil je beleggen in AngloGold Ashanti aandelen? Op deze pagina kan je direct AngloGold Ashanti aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AngloGold Ashanti. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AngloGold Ashanti raadplegen. AngloGold Ashanti is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANG.JO.

Waar kan je AngloGold Ashanti aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AngloGold Ashanti kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel AngloGold Ashanti?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AngloGold Ashanti. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AngloGold Ashanti?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AngloGold Ashanti? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in AngloGold Ashanti is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in AngloGold Ashanti.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over AngloGold Ashanti

AngloGold Ashanti is een wereldwijd actieve en alom gerespecteerde goudmijnonderneming. Het bedrijf kwam in tot 2004 tot stand na een fusie tussen AngloGold en Ashanti Goldfield Corporate. Vervolgens groeide het uit tot een wereldwijde producent van goud met ondertussen liefst 21 vestigingen op vier verschillende continenten.
De aandelen AngloGold Ashanti worden openbaar verhandeld op de Johannesburg Stock Exchange onder de noemer ANG. In datzelfde Johannesburg is eveneens het hoofdkwartier van het bedrijf gevestigd. Bekende dochteronderneming van AngloGold Ashanti is overigens AnloGold Ashanti Columbia.