Aandelen Anixter kopen

Wil je beleggen in Anixter aandelen? Op deze pagina kan je direct Anixter aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Anixter. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Anixter raadplegen. Anixter is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AXE.

Waar kan je Anixter aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Anixter kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Anixter?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Anixter. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Anixter?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Anixter? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Anixter

Anixter is met het hoofdkantoor gevestigd in Glenview in de staat Illinois.  Het bedrijf werd opgericht in 1957 en het levert communicatie en beveiligingsproducten en elektra en elektrische kabel en draad. Anixter is een Fortune 500 bedrijf en de aandelen worden openbaar verhandeld als AXE op de New York Stock Exchange.
Anixter heeft met Accu Tech Corporation en WireXpress Ltd twee bekende en actieve dochterondernemingen en het bedrijf mag zich daarnaast ook nog eens S&P 600 component noemen. Dit jaar werd Anixter overgenomen door een andere gigant, Wesco International.