Aandelen Ansell kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ansell aandelen? Op deze pagina kan je direct Ansell aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ansell. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ansell raadplegen. Ansell is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANN.CHA.

Waar kan je Ansell aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ansell kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Ansell?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ansell. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ansell?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ansell? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ansell is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ansell.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ansell

Sterke punten Ansell:

  • Toonaangevend bedrijf: Ansell heeft een leidende positie in de productie van beschermende handschoenen en kleding voor medische professionals en werknemers in verschillende sectoren.
  • Diversificatie: Ansell heeft een sterke aanwezigheid in verschillende geografische regio’s en verschillende productlijnen, waardoor het bedrijf goed gepositioneerd is om te profiteren van de toenemende vraag naar beschermende uitrusting.
  • Financiële prestaties: Ansell heeft solide financiële prestaties laten zien met consistente winstgroei en een gezonde balans.

Zwakke punten Ansell:

  • Gevoelig voor politieke en economische veranderingen: De gezondheidszorgindustrie is gevoelig voor politieke en economische veranderingen en kan worden beïnvloed door regelgeving en beleidsbeslissingen.
  • Concurrentie: Ansell heeft concurrentie van andere bedrijven in de sector, wat kan leiden tot prijsdruk en een vermindering van de marktaandelen van het bedrijf.
  • Afhankelijkheid van pandemiegerelateerde vraag: De vraag naar beschermende uitrusting kan afnemen als de pandemie onder controle komt, wat kan leiden tot een daling van de omzet van het bedrijf.

Over Mineral Resources

Mineral Resources is opgericht in het jaar 1993. De aandelen worden onder de aanduiding MIN verhandeld op de beurs van Australië. Bekende dochteronderneming van Mineral Resources is Crushing Services International Pty. Mineral Resources is een mijnbouw-en verwerkingsbedrijf dat behalve in Australië actief is in China en Singapore.

Mineral Resources werkt tegenwoordig in drie verschillende segmenten: Mining Services, Commotidies en Central. Ook heeft het ijzerertsactiva in de portefeuille. Mineral Resources heeft belangen in de Mount Marian en Wodgina lithium projecten. Deze bevinden zich in het westen van Australië. 

aandeel ansell kopen

Wel of niet aandelen Ansell kopen?

Als je geïnteresseerd bent in de aandelenmarkt en op zoek bent naar een investering in de gezondheidszorgindustrie, vraag je je misschien af of het kopen van aandelen in Ansell een goed idee is. Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren.

Een van de sterke punten van Ansell is de toonaangevende positie in de productie van beschermende handschoenen en kleding voor medische professionals en werknemers in verschillende sectoren. Het bedrijf heeft ook een sterke aanwezigheid in verschillende geografische regio’s en is goed gepositioneerd om te profiteren van de toenemende vraag naar beschermende uitrusting.

Aan de andere kant is de gezondheidszorgindustrie gevoelig voor politieke en economische veranderingen en is er concurrentie van andere bedrijven in de sector. Daarnaast kan de vraag naar beschermende uitrusting afnemen als de pandemie onder controle komt.

Als je besluit aandelen in Ansell te kopen, is het belangrijk om de risico’s en uitdagingen van de sector goed te begrijpen en je portefeuille goed te diversifiëren. Uiteindelijk hangt de beslissing om te investeren af van je persoonlijke financiële doelen en risicotolerantie.