Aandelen ANSYS kopen

Wil je beleggen in ANSYS aandelen? Op deze pagina kan je direct ANSYS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ANSYS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ANSYS raadplegen. ANSYS is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANSS.

Waar kan je ANSYS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ANSYS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ANSYS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ANSYS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ANSYS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ANSYS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over ANSYS

ANSYS is alom geroemd ontwikkelaar en verkoper van multiphysics engineering simulatiesoftware voor productontwerp, het testen en bediening. Ansys werd in 1970 opgericht door John Swanson. Het bedrijf staat als ANSS genoteerd aan de Nasdaq. Ansys is een S&P 500 component.
Door tal van overnames en fusies verwierf de onderneming ook met de jaren de technologie voor vloeistofdynamica, elektronica ontwerp en andere fysische analyse. Ondertussen is het ook een Nasdaq 100 component geworden. Ansys zelf ging in 1996 naar de beurs en is gevestigd met het hoofdkantoor in Canonsburg in Pennsylvania.