Aandelen Antero Resources kopen

Wil je beleggen in Antero Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Antero Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Antero Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Antero Resources raadplegen. Antero Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AR.

Waar kan je Antero Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Antero Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Antero Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Antero Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Antero Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Antero Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Antero Resources

Antero Resources heeft zich gespecialiseerd in de exploitatie van koolwaterstoffen. De activiteiten vinden met name plaats rond Delaware, het hoofdkantoor is gevestigd in Denver, Colorado.
Antero Resources heeft de reserves volledig in het bekende Appalachian Basin. De onderneming wint deze reserves via wat men noemt hydraulische breuk. Antero Resources bestaat vanaf 2002 en op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld als AR. Bekende dochteronderneming is Antero Midstream en de oprichter van het succesvolle bedrijf is Paul M. Rady, die daarbij geassisteerd werd door Glenn C. Warren.