Aandelen Anthem kopen

Wil je beleggen in Anthem aandelen? Op deze pagina kan je direct Anthem aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Anthem. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Anthem raadplegen. Anthem is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANTM.

Waar kan je Anthem aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Anthem kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Anthem?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Anthem. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Anthem?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Anthem? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Anthem

Anthem biedt ziektekostenverzekeringen aan in de Verenigde Staten en is meteen ook het grootste bedrijf met winstoogmerk in de Blue Cross Blue Chield Association.
Bij Anthem zijn 40 miljoen leden aangesloten, iets dat ongetwijfeld ook de oorzaak is van de hoge klassering in de Fortune 500. Overigens stond het bedrijf tot het jaar 2014 bekend als WellPoint. Anthem, met het hoofdkantoor in Indianapolis, werd opgericht in 2004. Bekende dochteronderneming van Anthem is HealthKeepers Inc. en de Ameri Group. Anthem wordt op de beurs verhandeld via NYSE: ANTM en is component op de S&P 500 index.