Aandelen ANZ kopen

Wil je beleggen in ANZ aandelen? Op deze pagina kan je direct ANZ aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ANZ. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ANZ raadplegen. ANZ is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANZ.CHA.

Waar kan je ANZ aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ANZ kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ANZ?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ANZ. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ANZ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ANZ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ANZ is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ANZ.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ANZ

ANZ staat voor de Australia en New Zealand Banking Group. Het is een multi-nationaal actieve bank en financieel dienstverlener. Het hoofdkwartier vind je terug in Melbourne, Australië  De bank wordt gezien als de een na grootste bank als gekeken wordt naar activa. De bank is wat betreft de marktkapitalisatie de twee na grootste bank van Australië. 
De bank werd overigens in 1835 al opgericht. Dit gebeurde in Londen, Engeland. De aandelen van de onderneming worden verhandeld onder de noemer ANZ.  ANZ Bank New Zealand en One Path gelden als de bekendste dochters van ANZ.