Aandelen Aon kopen

Wil je beleggen in Aon aandelen? Op deze pagina kan je direct Aon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aon raadplegen. Aon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AON.

Waar kan je Aon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Aon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aon

AON is een bekende verzekeringsmaatschappij en een consultancy organisatie. Het houdt zich onder meer bezig met risicobeheer en menselijk kapitaal. In Londen vind je de hoofdzetel van AON, de Keltische vertaling van ‘eenheid’. Het bedrijf ontstond in 1982 als de Ryan Insurance Group.
De Ryan Insurance Group fuseerde later met de Combined International Corporation. De aandelen van AON staan op de New York Stock Exchange genoteerd als AON. Bekende dochteronderneming is AON Hewitt  en ook de AON Group. Aan de wieg van het bedrijf stonden overigens Pat Ryan en Clement Stone.