Aandelen APD kopen

Wil je beleggen in APD aandelen? Op deze pagina kan je direct APD aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in APD. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel APD raadplegen. APD is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APD.

Waar kan je APD aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel APD kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel APD?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel APD. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in APD?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van APD? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

APD aandelen kopen

Air Products & Chemicals is waar APD voor staat. Aandelen APD worden verhandeld op de NYSE en is component op de S&P 500 index. APD verkoopt gassen en chemische stoffen die gebruikt worden voor industriële doeleinden.
Het hoofdkantoor van APD is gevestigd in Allentown. De onderneming zag het levenslicht in 1940, ton Leonard P. Pool een onderneming startte in Detroit, Michigan. APD kreeg in 2015 ongewild veel publiciteit toen de Franse dochteronderneming in Saint Quentin-Fallavier doelwit werd van een aanslag die paste in he rijtje aanslagen dat begin met die op Charlie Hebdo. Daarbij viel een dode, de dader pleegde later in gevangenschap zelfmoord.