Aandelen Aphria kopen

Wil je beleggen in Aphria aandelen? Op deze pagina kan je direct Aphria aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aphria. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aphria raadplegen. Aphria is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APHA.

Waar kan je Aphria aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aphria kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aphria?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aphria. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aphria?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aphria? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aphria is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aphria.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aphria

Aphria is een bekend en gerespecteerd cannabisbedrijf uit Canada. De aandelen van de onderneming staan genoteerd aan de Toronto Stock Exchange, terwijl die ook genoteerd staan op de Nasdaq.  Aphria heeft vanaf begin dit jaar een marktkapitalisatie van 1,2 miljoen. Daarmee is het meteen ook een van de grootste bedrijven op het gebied van cannabis er wereld. 
Aphria werd in 2014 opgericht. Aan de wieg van het succesvolle bedrijf staan Cok Cacciavillan en ook John Cervini. Zij waren het die het idee opvatten een cannabis bedrijf te starten.