Aandelen Appen kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Appen aandelen? Op deze pagina kan je direct Appen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coles Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coles Group raadplegen. Appen is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX.

Waar kan je Appen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Appen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Appen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Appen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Appen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Appen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Appen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Appen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Appen

Sterke punten Appen

  • Groeiende vraag: Appen heeft een sterke positie in de markt van kunstmatige intelligentie en machine learning, en profiteert van de groeiende vraag naar deze technologieën in verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, financiën en detailhandel.
  • Samenwerkingen: Het bedrijf werkt samen met grote technologiebedrijven zoals Microsoft, Google en Facebook, wat de positie van Appen in de markt versterkt en mogelijkheden biedt voor verdere groei.

Zwakke punten Appen

  • Impact van COVID-19: De COVID-19-pandemie heeft geleid tot vertragingen in projecten en het verlies van klanten, wat een uitdaging kan vormen voor de groei van het bedrijf op korte termijn.
  • Concurrentie: De concurrentie in de sector van kunstmatige intelligentie en machine learning is hevig, waardoor het moeilijk kan zijn voor Appen om op lange termijn winstgevend te blijven.

Over Appen

Aandelen van Appen staan aan de Australian Securities Exchange genoteerd aks APX. Appen heeft zich gespecialiseerd in het leveren van en verbeteren van data die worden toegepast van machine learning en kunstmatige intelligentieproducten.

De hoofdzetel van  Appen vind je in Chatswood in Australie. Het bedrijf werd opgericht in 1996 in Sydney. Appen heeft verschillende dochterbedrijven waarvan Figure Eight, Leapforce en Appen Butler wel de meest bekende zijn. Appen houdt zich vooral bezig met spraak- en natuurlijke taalgegevens, beeld- en videogegevens, tekst en numerieke gegevens en relevantiegegevens. Daarmee worden met name zoekmachines en sociale media verbeterd.

aandeel appen kopen

Wel of niet aandelen Appen kopen?

Appen is een technologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en machine learning. Het bedrijf biedt diensten aan zoals gegevensannotatie en taaltechnologieën voor bedrijven en overheden wereldwijd. Maar is het een goede investeringsoptie?

Een van de sterke punten van Appen is de groeiende vraag naar kunstmatige intelligentie en machine learning in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, financiën en detailhandel. Het bedrijf heeft ook een sterke positie in de markt en werkt samen met grote technologiebedrijven zoals Microsoft, Google en Facebook.

Aan de andere kant heeft Appen te maken gehad met enkele uitdagingen, waaronder de COVID-19-pandemie die heeft geleid tot vertragingen in projecten en het verlies van klanten. Bovendien is de concurrentie in de sector van kunstmatige intelligentie en machine learning hevig, waardoor het moeilijk kan zijn om op lange termijn winstgevend te blijven.

Als je op zoek bent naar een investering in de technologie-industrie, kan Appen een interessante optie zijn. Maar houd er rekening mee dat het risico met dit type investering hoger kan zijn en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen en je investeringen te spreiden om je risico’s te minimaliseren.