Aandelen Appen kopen

Wil je beleggen in Appen aandelen? Op deze pagina kan je direct Appen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coles Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coles Group raadplegen. Appen is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX.

Waar kan je Appen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Appen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Appen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Appen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Appen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Appen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Appen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Appen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Appen

Aandelen van Appen staan aan de Australian Securities Exchange genoteerd aks APX. Appen heeft zich gespecialiseerd in het leveren van en verbeteren van data die worden toegepast van machine learning en kunstmatige intelligentieproducten.
De hoofdzetel van  Appen vind je in Chatswood in Australie. Het bedrijf werd opgericht in 1996 in Sydney. Appen heeft verschillende dochterbedrijven waarvan Figure Eight, Leapforce en Appen Butler wel de meest bekende zijn. Appen houdt zich vooral bezig met spraak- en natuurlijke taalgegevens, beeld- en videogegevens, tekst en numerieke gegevens en relevantiegegevens. Daarmee worden met name zoekmachines en sociale media verbeterd.