Aandelen Appian kopen

Wil je beleggen in Appian aandelen? Op deze pagina kan je direct Appian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Appian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Appian raadplegen. Appian is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APPN.

Waar kan je Appian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Appian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Appian?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Appian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Appian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Appian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Appian

Appian is een alom gerespecteerd cloud computing bedrijf dat met het hoofdkantoor is gevestigd in Tysons in de staat Virginia. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Dulles Technology.
Appian verkoopt een platform as a service voor het bouwen van bedrijfssoftware toepassingen. De aandelen van Appian staan op de Nasdaq genoteerd als APPN. Overigens werd het bedrijf in 1999 opgericht en is het ondertussen op vijftien locaties actief. Novayre Solutions is de meest bekende dochteronderneming van Appian. Appian werd opgericht door Matt Collins, Michael Beckley, Robert Kramer en Marc Wilson.