Aandelen Appian kopen

Wil je beleggen in Appian aandelen? Op deze pagina kan je direct Appian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Appian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Appian raadplegen. Appian is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APPN.

Waar kan je Appian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Appian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Appian?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Appian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Appian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Appian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Appian

Sterke punten Appian

 • Innovatieve technologie: Appian is een toonaangevende leverancier van low-code ontwikkelingsplatforms, waarmee bedrijven snel en efficiënt zakelijke applicaties kunnen bouwen en implementeren.
 • Robuuste functionaliteit: Het Appian-platform biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder procesautomatisering, gegevensbeheer, mobiele toegang en integratiemogelijkheden, waardoor het aantrekkelijk is voor verschillende bedrijfsbehoeften.
 • Sterke klantenbasis: Appian heeft een indrukwekkende klantenlijst opgebouwd, bestaande uit zowel grote ondernemingen als overheidsinstanties. Dit getuigt van het vertrouwen en de acceptatie van het platform in de markt.
 • Gunstige markttrends: De vraag naar low-code ontwikkelingsplatforms neemt toe, omdat bedrijven streven naar snellere applicatieontwikkeling en digitale transformatie. Appian is goed gepositioneerd om van deze markttrends te profiteren.

Zwakke punten Appian

 • Intensieve concurrentie: De markt voor low-code ontwikkelingsplatforms is sterk concurrentiegericht, met veel spelers die vergelijkbare oplossingen aanbieden. Dit kan de groei en het marktaandeel van Appian beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van klantacceptatie: Het succes van Appian is grotendeels afhankelijk van de acceptatie en het gebruik van het platform door klanten. Als klanten niet succesvol zijn in het implementeren van applicaties op het Appian-platform, kan dit de reputatie en groeivooruitzichten van het bedrijf beïnvloeden.
 • Gevoeligheid voor technologische veranderingen: Technologieën evolueren snel, en het is belangrijk voor Appian om gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen. Als het bedrijf er niet in slaagt zijn technologieën voortdurend te verbeteren en aan te passen, kan het zijn concurrentiepositie verliezen.
 • Risico van economische neergang: Net als veel andere technologiebedrijven kan Appian worden beïnvloed door economische neergang, die kan leiden tot vertragingen in IT-investeringen en minder vraag naar het platform.

Over Appian

Appian is een alom gerespecteerd cloud computing bedrijf dat met het hoofdkantoor is gevestigd in Tysons in de staat Virginia. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Dulles Technology.

Appian verkoopt een platform as a service voor het bouwen van bedrijfssoftware toepassingen. De aandelen van Appian staan op de Nasdaq genoteerd als APPN. Overigens werd het bedrijf in 1999 opgericht en is het ondertussen op vijftien locaties actief. Novayre Solutions is de meest bekende dochteronderneming van Appian. Appian werd opgericht door Matt Collins, Michael Beckley, Robert Kramer en Marc Wilson.

aandeel appian kopen

Wel of niet aandelen Appian kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Appian te kopen? Laten we eens kijken naar enkele dingen die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

Appian is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in low-code ontwikkeling en bedrijfsprocesautomatisering. Ze bieden oplossingen voor digitale transformatie en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

Een sterk punt van Appian is hun innovatieve benadering van softwareontwikkeling. Met hun low-code platform kunnen bedrijven snel en efficiënt applicaties bouwen en aanpassen.

Bovendien groeit de markt voor bedrijfsprocesautomatisering en digitale transformatie snel, wat kansen biedt voor Appian. Ze hebben ook een sterke klantenbasis en goede klantrecensies.

Aan de andere kant is de technologie-industrie zeer competitief en kan er sprake zijn van marktvolatiliteit. Het is ook belangrijk om de financiële gezondheid en groeivooruitzichten van Appian zorgvuldig te evalueren.

Het is essentieel om je eigen onderzoek te doen en eventueel advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit aandelen van Appian te kopen.

Opmerking: Dit artikel geeft geen financieel advies. Investeer alleen in aandelen na zorgvuldig onderzoek en overleg met een financieel adviseur.