Aandelen Apple Hospitality REIT kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Apple Hospitality REIT aandelen? Op deze pagina kan je direct Apple Hospitality REIT aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Apple Hospitality REIT. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Apple Hospitality REIT raadplegen. Apple Hospitality REIT is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool APLE.

Waar kan je Apple Hospitality REIT aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Apple Hospitality REIT kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Apple Hospitality REIT?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Apple Hospitality REIT. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Apple Hospitality REIT?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Apple Hospitality REIT? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Apple Hospitality REIT

De aandelen van Apple Hospitality REIT worden als APLE openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Richmond, Virginia. Apple Hospitality REIT is een vastgoedbeleggingsfonds en is eigenaar van een zeer gevarieerde portefeuille die zich met name richt op luxe hotels.

Apple Hospitality REIT beschikt ondertussen over 232 hotels en 30.000 kamers. 105 van die hotels zijn Marriott hotels 125 Hilton hotels. Bekende dochters van Apple Hospitality REIT zijn onder andere Apple Seven Hospitality Management, Apple REIT Eight en Apple Nine Ventures Ownership.

Apple Hospitality REIT

Over Seven Group Holdings

Seven Group Holdings is een bekende Australische investeringsgroep die actief is in de media, de mijnbouw en de bouwsector. Moedermaatschappij is Australian Capital Equity Pty. De onderneming werd in 1991 opgericht en houdt domicilie in Sydney. Unwired en WesThac Nexus Energy zijn bekende dochtermaatschappijen. 

Seven Group Holdings kwam door toedoen van de ontvangers van activa van Christopher Skase’s mislukte Quintex business tot stand. West Australian Newspapers nam het bedrijf vervolgens in 2011 over en werd Seven West Media een feit. Seven Group Holdings is nog steeds de grootste aandeelhouder van Seven West Media.

Seven Group Holdings