Aandelen Applied Materials kopen

Wil je beleggen in Applied Materials aandelen? Op deze pagina kan je direct Applied Materials aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Applied Materials. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Applied Materials raadplegen. Applied Materials is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AMAT.

Waar kan je Applied Materials aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Applied Materials kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Applied Materials?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Applied Materials. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Applied Materials?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Applied Materials? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Applied Materials

Apache Corporation is een Amerikaans bedrijf in de olie- en gasindustrie. Het bedrijf met het hoofdkwartier in Houston werd in 1954 opgericht. Een jaar later boorde het al de eerste putten.
Het jaar 1967 ging met gouden letters de annalen van het bedrijf in. In dat jaar namelijk werd de eerste grote ontdekking gedaan toen een oliebron gevonden werd in Fagerness. Eerder al had Apache Corporation een belang genomen in de bekende Foshay toren in Minneapolis. In 1969 ging het bedrijf naar de beurs en vanaf die tijd blijft het zich maar verder ontwikkelen. Begin dit jaar nog, kondigde Apache Corporation de vondst van olie aan voor de kust van Suriname.