Aandelen Aptargroup kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Aptargroup aandelen? Op deze pagina kan je direct Aptargroup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aptargroup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aptargroup raadplegen. Aptargroup is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATR.

Waar kan je Aptargroup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aptargroup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aptargroup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aptargroup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aptargroup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aptargroup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Aptargroup

Sterke punten Aptargroup

 • Wereldwijde aanwezigheid: Aptargroup heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid met vestigingen en productiefaciliteiten in verschillende landen, waardoor het bedrijf kan profiteren van diverse markten en klanten.
 • Marktleider in verpakkingsoplossingen: Het bedrijf is een toonaangevende speler in de verpakkingsindustrie en biedt een breed scala aan innovatieve verpakkingsoplossingen voor verschillende sectoren.
 • Innovatieve productontwikkeling: Aptargroup richt zich op continue productinnovatie en ontwikkeling van nieuwe verpakkingsoplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften en trends in de markt.
 • Diversificatie van klanten en sectoren: Het bedrijf bedient een divers klantenbestand in verschillende sectoren, waaronder voedsel en dranken, farmacie, persoonlijke verzorging en industriële producten.
 • Focus op duurzaamheid: Aptargroup heeft een sterke focus op duurzaamheid en biedt milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en initiatieven om de impact op het milieu te verminderen.

Zwakke punten Aptargroup

 • Gevoeligheid voor grondstoffenprijzen: Als een bedrijf dat afhankelijk is van grondstoffen voor zijn verpakkingsproducten, kan Aptargroup worden beïnvloed door schommelingen in de prijzen van grondstoffen zoals kunststoffen en metalen.
 • Concurrentiedruk: De verpakkingsindustrie is competitief, met andere grote spelers die vergelijkbare producten en diensten aanbieden. Dit kan leiden tot prijsdruk en concurrentie om marktaandeel.
 • Regelgevingsrisico’s: Als een internationaal bedrijf is Aptargroup onderworpen aan verschillende regelgevingen en voorschriften met betrekking tot productveiligheid, verpakkingsetikettering en milieunormen, wat operationele uitdagingen met zich mee kan brengen.
 • Impact van economische omstandigheden: De prestaties van Aptargroup kunnen worden beïnvloed door economische omstandigheden en veranderingen in de vraag naar verpakkingsproducten in verschillende markten.
 • Afhankelijkheid van klantrelaties: Aptargroup is afhankelijk van langdurige klantrelaties en het behouden van contracten met belangrijke klanten. Het verlies van belangrijke klanten kan een negatieve invloed hebben op de omzet en winstgevendheid van het bedrijf.

Over Aptargroup

De aandelen van de Aptargroup worden openbaar verhandeld aan de New York Stock Exchange als ATR. Je vindt het hoofdkwartier van deze onderneming in Chrystal Lake in Illinois. Aptargroup is een dochter van de Aptargroup International en geldt als een toonaangevend bedrijf dat garant staat voor de levering van zeer innovatieve dispensing-, verzegelings  en andere actieve verpakkingsoplossingen.

Aptargroup richt zich dus met name op schoonheids- en persoonlijke verzorging, voor de thuiszorg en geneesmiddelen op recept. Het bedrijf valt specifiek op vanwege de steeds weer vernieuwende verpakkingstechnologien die het te bieden heeft.

aptargroup

Wel of niet aandelen Aptargroup kopen?

Oké, laten we het hebben over Aptargroup. Heb je erover nagedacht om aandelen in dit bedrijf te kopen? Maar is het wel een slimme zet? Laten we eens kijken!

Aptargroup is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingsoplossingen en dispensers. Ze maken allerlei coole dingen, zoals pompen en spuitjes. Dat klinkt misschien interessant, want iedereen heeft verpakkingen nodig, toch?

Maar wacht even, laten we niet vergeten om de nadelen te bekijken. Aptargroup is afhankelijk van andere bedrijven voor hun grondstoffen, en dat brengt wat risico’s met zich mee. Bovendien kan de markt best concurrerend zijn, dus ze moeten blijven innoveren om de concurrentie voor te blijven.

Als je overweegt om aandelen in Aptargroup te kopen, is het belangrijk om je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid in overweging te nemen. Doe je huiswerk en praat met een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.

Kortom, het kan de moeite waard zijn om aandelen in Aptargroup te kopen vanwege hun specialisatie in verpakkingsoplossingen. Maar wees je bewust van de risico’s en zorg ervoor dat je een weloverwogen beslissing neemt. Veel succes!