Aandelen Aptargroup kopen

Wil je beleggen in Aptargroup aandelen? Op deze pagina kan je direct Aptargroup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aptargroup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aptargroup raadplegen. Aptargroup is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATR.

Waar kan je Aptargroup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aptargroup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aptargroup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aptargroup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aptargroup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aptargroup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Aptargroup

De aandelen van de Aptargroup worden openbaar verhandeld aan de New York Stock Exchange als ATR. Je vindt het hoofdkwartier van deze onderneming in Chrystal Lake in Illinois. Aptargroup is een dochter van de Aptargroup International en geldt als een toonaangevend bedrijf dat garant staat voor de levering van zeer innovatieve dispensing-, verzegelings  en andere actieve verpakkingsoplossingen.
Aptargroup richt zich dus met name op schoonheids- en persoonlijke verzorging, voor de thuiszorg en geneesmiddelen op recept. Het bedrijf valt specifiek op vanwege de steeds weer vernieuwende verpakkingstechnologien die het te bieden heeft.