Aandelen Arch Capital kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Arch Capital aandelen? Op deze pagina kan je direct Arch Capital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Arch Capital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Arch Capital raadplegen. Arch Capital is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACGL.

Waar kan je Arch Capital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Arch Capital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Arch Capital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Arch Capital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Arch Capital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Arch Capital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Arch Capital

Arch Capital levert wereldwijd actieve verzekerings, herverzekerings- en hypotheek producten.  Het biedt specifiek primaire en overtollige dekkingen voor slachtoffers en heeft bovendien een afdeling dat in hypotheken doet. 

Het bedrijf werd in 1955 opgericht en het hoofdkwartier van Arch Capital is gevestigd in de plaats Pembroke, in Bermuda.  De aandelen van Arch Capital worden als ALGL aan de Nasdaq G5 genoteerd. Behalve in Bermuda is Arch Capital ook actief in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Australië. Wat betreft hypotheken is het ook in Hong Kong actief.

aandeel arch capital kopen