Aandelen Archer Daniels kopen

Wil je beleggen in Archer Daniels aandelen? Op deze pagina kan je direct Archer Daniels aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Archer Daniels. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Archer Daniels raadplegen. Archer Daniels is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADM.

Waar kan je Archer Daniels aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Archer Daniels kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Archer Daniels?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Archer Daniels. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Archer Daniels?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Archer Daniels? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Archer Daniels

Archer Daniels houdt zich bezig met voedselverwerking en grondstoffenhandel. Hoofdkantoor van Archer Daniels is gevestigd in Chicago, Illinois.
Archer Daniels beschikt over honderden fabrieken en faciliteiten om op de beste wijze gewassen te verwerven en kunnen worden verwerkt tot producten die toegepast worden in voedsel, dranken, nutraceutische, industriële en veevoedermarkten in heel de wereld. Ondertussen werd de onderneming al drie keer door Fortune beschouwd als ’s werelds meest bewonderde voedselproductiebedrijf en scoorde het in 2019 een prachtige 49e plaats in de Fortune 500. Het dankte die klassering aan de omzet van 2018. Archer Daniels levert ook opslag- en transportdiensten voor met name de landbouw.