Aandelen Arista kopen

Wil je beleggen in Arista aandelen? Op deze pagina kan je direct Arista aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Arista. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Arista raadplegen. Arista is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANET.

Waar kan je Arista aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Arista kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Arista?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Arista. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Arista?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Arista? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Arista

Arista is een Amerikaans computernetwerk bedrijf dat het hoofdkantoor gevestigd heeft in Santa Clara, Californië. Onder de naam ANET worden de aandelen openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Arista werd overigens opgericht door de heren Bechtolsheim, Cheriton en Duda. Arista geniet verder bekendheid vanwege het netwerksysteem EOS dat het aanbiedt.
Arista is tegenwoordig een S&P 500 component en het ontwerpt en verkoopt meerlagige netwerkswitches om zo software gedefinieerde netwerkoplossingen te kunnen leveren. Dat doen ze specifiek voor de grote datacenters, cloud computers en high-performance computing. Arista werd overigens opgericht in 2004.