Aandelen Aristocrat kopen

Wil je beleggen in Aristocrat aandelen? Op deze pagina kan je direct Aristocrat aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aristocrat. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aristocrat raadplegen. Aristocrat is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALL.CHA.

Waar kan je Aristocrat aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aristocrat kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aristocrat?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aristocrat. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aristocrat?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aristocrat? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aristocrat is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aristocrat.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aristocrat

Aristocrat is de wereldwijd zeer bekende Australische fabrikant van gokautomaten. Bekende dochters van het bijzonder succesvolle bedrijf zijn ongetwijfeld Platinum en Big Fish Games. De bedrijfsactiviteiten concentreren zich in North Ryde, een voorstad van Sydney. In dat kleine stadje vond het grootste deel van onderzoek en ontwikkeling van het bedrijf plaats.

Aandelen Aristocrat worden als ALL verhandeld op de Australian Securities Exchange.  Het bedrijf is al vanaf 1958 actief binnen de gokwereld. De onderneming heeft een licentie in ongeveer driehonderd gaming jurisdicties en is actief in negentig verschillende landen.