Aandelen Arkema kopen

Wil je beleggen in Arkema aandelen? Op deze pagina kan je direct Arkema aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Arkema. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Arkema raadplegen. Arkema is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AKE.PA.

Waar kan je Arkema aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Arkema kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Arkema?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Arkema. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Arkema?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Arkema? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Arkema is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Arkema.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Arkema

Arkema is het resultaat van de samenvoeging van tal van verschillende bedrijven. Het bedrijf staat genoteerd aan de Euronext 100 en staat voor de productie van hoogwaardige chemicaliën. Arkema ontstond in 2004 door de afscheiding van de chemietak door het bekende Franse olieconcern Total.
 
De onderneming heeft ongeveer 90 productielocaties op drie continenten: Europa, Azië en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor van Arkema is gevestigd in Colombes. Bekende dochters zijn Bostik, Altglas en Ceca. Arkema biedt in elk geval alleen de beste chemicaliën, want door de vele samenvoegingen zit het met de kennis van zaken wel snor.