Aandelen Arkema kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Arkema aandelen? Op deze pagina kan je direct Arkema aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Arkema. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Arkema raadplegen. Arkema is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AKE.PA.

Waar kan je Arkema aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Arkema kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Arkema?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Arkema. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Arkema?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Arkema? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Arkema is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Arkema.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Arkema

Sterke punten

  • Specialisatie in de productie van chemicaliën en polymeren: Arkema heeft een sterke positie in de chemische industrie en kan profiteren van de groeiende vraag naar chemicaliën en polymeren in verschillende sectoren, zoals de bouw, de auto-industrie en de verpakkingsindustrie.
  • Investeringen in onderzoek en ontwikkeling: Arkema heeft de afgelopen jaren aanzienlijke investeringen gedaan in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën en duurzame producten, wat kan bijdragen aan een competitief voordeel en groei in de toekomst.
  • Diversificatie van producten en diensten: Arkema heeft een breed scala aan producten en diensten in verschillende sectoren, waardoor het bedrijf niet afhankelijk is van slechts één product of markt.

Zwakke punten

  • Volatile marktomstandigheden: De chemische industrie kan onderhevig zijn aan volatiliteit en veranderende regelgeving, wat invloed kan hebben op de prestaties van het bedrijf.
  • Afhankelijkheid van enkele belangrijke klanten: Arkema is afhankelijk van enkele grote klanten voor een groot deel van zijn omzet, wat een potentieel risico kan vormen als deze klanten hun bestellingen verminderen of elders gaan winkelen.
  • Mogelijke impact van de pandemie: De COVID-19-pandemie kan een negatieve invloed hebben op de prestaties van het bedrijf, aangezien de vraag naar sommige producten kan afnemen als gevolg van economische onzekerheid en lagere consumentenbestedingen.

[email protected]
Can you write an article with the h2 title ‘wel of niet aandelen TF1 kopen?’ in the Dutch language of about 150 words and with an informal, easy to read tone? Please add a header 2 markup on top

Wel of niet aandelen TF1 kopen?

TF1 is een bekende Franse televisiezender die

Over Arkema

Arkema is het resultaat van de samenvoeging van tal van verschillende bedrijven. Het bedrijf staat genoteerd aan de Euronext 100 en staat voor de productie van hoogwaardige chemicaliën. Arkema ontstond in 2004 door de afscheiding van de chemietak door het bekende Franse olieconcern Total.
 
De onderneming heeft ongeveer 90 productielocaties op drie continenten: Europa, Azië en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor van Arkema is gevestigd in Colombes. Bekende dochters zijn Bostik, Altglas en Ceca. Arkema biedt in elk geval alleen de beste chemicaliën, want door de vele samenvoegingen zit het met de kennis van zaken wel snor.

aandeel verkem kopen

Wel of niet aandelen Arkema kopen?

Arkema is een Frans chemisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van chemicaliën en polymeren. Maar is het een goede investering om aandelen van dit bedrijf te kopen? Dat hangt af van verschillende factoren.

Een factor die in het voordeel van Arkema spreekt, is de groeiende vraag naar chemicaliën en polymeren in verschillende sectoren, zoals de bouw, de auto-industrie en de verpakkingsindustrie. Dit biedt potentieel voor groei en winstgevendheid op de lange termijn.

Daarnaast heeft Arkema in de afgelopen jaren aanzienlijke investeringen gedaan in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën en duurzame producten. Dit kan bijdragen aan een competitief voordeel en groei in de toekomst.

Aan de andere kant kan de chemische industrie onderhevig zijn aan volatiliteit en veranderende regelgeving. Dit kan invloed hebben op de prestaties van het bedrijf.

Als je overweegt om aandelen Arkema te kopen, is het dus belangrijk om grondig onderzoek te doen en de risico’s af te wegen. Overleg met een financieel adviseur en houd de marktontwikkelingen in de gaten om te bepalen of het een goede investering is voor jouw persoonlijke situatie.