Aandelen Arthur J. Gallagher kopen

Wil je beleggen in Arthur J. Gallagher aandelen? Op deze pagina kan je direct Arthur J. Gallagher aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Arthur J. Gallagher. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Arthur J. Gallagher raadplegen. Arthur J. Gallagher is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AJG.

Waar kan je Arthur J. Gallagher aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Arthur J. Gallagher kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Arthur J. Gallagher?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Arthur J. Gallagher. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Arthur J. Gallagher?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Arthur J. Gallagher? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Arthur J. Gallagher

Arthur J. Gallagher is een wereldwijd gevestigde verzekeringsmaatschappij en een risicobeheerbedrijf met hoofdkantoor in Rolling Meadows in Illinois. Het bedrijf werd opgericht in 1927 en geldt als een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld ondertussen. De aandelen van Arthur J, Gallacher worden als AJG openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange.
Bekende dochter van Arthur J Gallacher is Gallagher Basset Services en het bedrijf mag zich eveneens S&P 500 component noemen, net als een Fortune 500 onderneming overigens. Insiders bestempelden het bedrijf al vaker als ‘world’s most ethical company’.