Aandelen Aryzta kopen

Wil je beleggen in Aryzta aandelen? Op deze pagina kan je direct Aryzta aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aryzta. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aryzta raadplegen. Aryzta is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ARYN.VX.

Waar kan je Aryzta aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aryzta kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aryzta?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aryzta. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aryzta?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aryzta? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aryzta is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aryzta.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aryzta

Aryzta is een bekend levensmiddelenbedrijf dat in het Zwitserse Zurich het hoofdkantoor heeft gevestigd. Het heeft activiteiten in zowel Noord en in Zuid-Amerika, in Europa en in Azië en Australië. Bovendien heeft het ook stevig voet aan de grond gekregen in Nieuw-Zeeland. Aandelen staan als ARYN genoteerd aan de Zwitserse beurs.
Aryzta is opgericht in 2008 en Otis Spunkmeyer geldt als een van de meest prominente dochterondernemingen. De onderneming heeft een leidende rol als het gaat om diepvriesbakkerij producten en ook als een wereldwijd leverancier van gebakken goederen.