Aandelen Asahi Group Holdings kopen

Wil je beleggen in Asahi Group Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Asahi Group Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Asahi Group Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Asahi Group Holdings raadplegen. Asahi Group Holdings is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 2502.TY.

Waar kan je Asahi Group Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Asahi Group Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Asahi Group Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Asahi Group Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Asahi Group Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Asahi Group Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Asahi Group Holdings

Asahi Group Holdings stond voorheen bekend als Asahi Breweries, een zeer groot Japans drankenbedrijf. Het maken van bier is de corebusiness van het bedrijf. Wat betreft de omvang blijkt Asahi Group Holdings de zevende brouwer ter wereld.
De aandelen van Asahi staan genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange als 2502. Het bedrijf werd gesticht in 1889 in Osaka overigens. Bekende dochteronderneming is Asahi Soft Drinks. Bier staat wat betreft de omzet voor ietsje minder dan 50 procent. Daarnaast verkoopt de onderneming ook frisdranken, koffie en thee. Een derde van de omzet wordt buiten Japan gemaakt en de laatste grote aankoop is die van de activiteiten van AB InBev in Australië, in 2019. Daarmee was een bedrag van 11,3 miljard dollar gemoeid.