Aandelen Ascena Retail kopen

Wil je beleggen in Ascena Retail aandelen? Op deze pagina kan je direct Ascena Retail aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ascena Retail. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ascena Retail raadplegen. Ascena Retail is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ASNA.

Waar kan je Ascena Retail aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ascena Retail kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ascena Retail?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ascena Retail. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ascena Retail?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ascena Retail? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Ascena Retail

Ascena Retail is een Amerikaanse detailhandelaar die zich specifiek richt op dameskleding. Het is in het bezit van onder meer de kledingwinkels Justice, Lane Bryant en Catherines. Ascena Retail is voorts moedermaatschappij van Ann Inc, de exploitant van Ann Taylor en Loft winkels.
Ascena Retail wordt op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als ASNA op de Nasdaq. Het hoofdkantoor van Ascena Retail vind je in Mahwah, New Jersey. De onderneming opende de eerste winkel in 1962 in Stamford, Connecticut. Het bedrijf ging in 1982 ook naar de Nasdaq en is daarnaast een S&P 600 component.