Aandelen Ashland kopen

Wil je beleggen in Ashland aandelen? Op deze pagina kan je direct Ashland aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ashland. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ashland raadplegen. Ashland is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ASH.

Waar kan je Ashland aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ashland kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ashland?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ashland. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ashland?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ashland? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ashland

Ashland is een chemieconcern dat met name chemicaliën, plastic en motorolie produceert en levert zoals het ook andere specialistische producten geleverd worden. Ashland was oorspronkelijk  een verwerker van aardolie verwerker. Thans is het bedrijf gevestigd in meer dan honderd landen.
Het hoofdkwartier van Ashland staat in Cavington en de aandelen worden openbaar verhandeld als ASH op de New York Stock Exchange. Bekende dochter is Valvoline. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht, terwijl het in ons land ook een vestiging heeft in Zwijndrecht. Het bedrijf werd in 1924 opgericht als Ashland Refining Company.