Aandelen Ashmore kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ashmore aandelen? Op deze pagina kan je direct Ashmore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ashmore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ashmore raadplegen. Ashmore is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ASHM-L.

Waar kan je Ashmore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ashmore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ashmore?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ashmore. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ashmore?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ashmore? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ashmore is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ashmore.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ashmore

Sterke punten:

  • Gespecialiseerde focus: Ashmore is een gespecialiseerde beleggingsbeheerder die zich richt op opkomende markten, wat betekent dat het team zeer deskundig is in dit gebied.
  • Track record: Ashmore heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van het leveren van rendement voor beleggers in opkomende markten.
  • Dividendbeleid: Ashmore heeft een beleid van het uitkeren van een aanzienlijk deel van zijn winst als dividend aan aandeelhouders.

Zwakke punten:

  • Concentratierisico: Ashmore heeft een sterke focus op opkomende markten, wat betekent dat het blootgesteld is aan concentratierisico’s in deze regio’s.
  • Valutarisico: Aangezien Ashmore belegt in opkomende markten, is het ook blootgesteld aan valutarisico’s, wat kan leiden tot volatiliteit in de portefeuille.
  • Afhankelijkheid van bepaalde markten: Ashmore is afhankelijk van bepaalde opkomende markten voor zijn beleggingen, wat kan leiden tot onzekerheid en risico’s als die markten worden getroffen door economische of politieke schokken.

Over Ashmore

Ashmore is een grote Britse onderneming en investeringsmaatschappij. Het legt zich met name toe op de opkomende markten. Voorzitter van Ashmore is David Bennett en de hoofdzetel van de investeringsmaatschappij vind je terug in het Engelse Londen.

Op de beurs van Londen worden de aandelen van het bekende en succesvolle bedrijf verhandeld als ASHM. Ashmore zag in 1992 het levenslicht en is ondertussen een Fortune 250 bedrijf. Op de laatste dag van 2019 beheerde Ashmore precies 98,4 miljard. Ashmore hoort daardoor echt bij de grote spelers in deze branche, zeker als het gaat om het Verenigd Koninkrijk.

aandeel ashmore kopen

Wel of niet aandelen Ashmore kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in opkomende markten, dan is Ashmore wellicht een optie om te overwegen. Het bedrijf is gespecialiseerd in deze markten en heeft een bewezen track record in het leveren van rendement voor beleggers.

Maar voordat je besluit om aandelen Ashmore te kopen, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen. Ashmore is sterk afhankelijk van opkomende markten, wat betekent dat het blootgesteld is aan concentratierisico’s en valutarisico’s. Bovendien kan de economische of politieke situatie in deze markten volatiel zijn en leiden tot onzekerheid voor Ashmore en zijn beleggers.

Als je bereid bent om deze risico’s te nemen en te vertrouwen op de expertise van Ashmore’s team, dan kan het bedrijf een waardevolle aanvulling zijn op je beleggingsportefeuille. Bovendien heeft Ashmore een beleid van het uitkeren van een aanzienlijk deel van zijn winst als dividend aan aandeelhouders, wat het aantrekkelijk maakt voor investeerders die op zoek zijn naar regelmatige inkomsten.

In het kort, het investeren in aandelen Ashmore kan potentieel lucratief zijn, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te bepalen of de investering past bij jouw financiële doelstellingen en risicobereidheid.