Aandelen Ashtead kopen

Wil je beleggen in Ashtead aandelen? Op deze pagina kan je direct Ashtead aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ashtead. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ashtead raadplegen. Ashtead is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AHT-L.

Waar kan je Ashtead aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ashtead kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ashtead?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ashtead. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ashtead?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ashtead? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ashtead is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ashtead.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ashtead

Ashtead is een zeer bekende Britse verhuurder van industriële apparaten. Heel lang was de onderneming gevestigd in Leatherhead, ondertussen is het echter verhuisd naar de City of Londen. Het bedrijf staat genoteerd aan de London Stock Exchange en is eveneens een FTSE 100 component.
De aandelen van Ashtead staan op de beurs in Londen genoteerd als AHT. Het bedrijf werd in 1947 opgericht en bekende dochteronderneming is Sunbell Rentals. Met de aankoop van dit bedrijf in 1990 was ook de doorbraak van Ashtead een feit. Vier jaar eerder was het overigens al naar de beurs gegaan.