Aandelen Ashtead kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ashtead aandelen? Op deze pagina kan je direct Ashtead aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ashtead. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ashtead raadplegen. Ashtead is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AHT-L.

Waar kan je Ashtead aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ashtead kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ashtead?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ashtead. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ashtead?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ashtead? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ashtead is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Ashtead.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ashtead

Sterke punten:

 • Wereldwijde aanwezigheid: Ashtead is aanwezig in verschillende landen en kan daardoor profiteren van groeiende economieën en markten.
 • Leider in de verhuurindustrie: Ashtead is de grootste verhuurder van bouw- en industriële apparatuur in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
 • Stabiele financiële positie: Ashtead heeft een solide financiële positie met een goede cashflow en een laag schuldniveau.
 • Diversificatie van klanten en sectoren: Ashtead bedient verschillende sectoren en heeft een brede klantenbasis, waardoor het minder afhankelijk is van één sector of klant.

Zwakke punten:

 • Gevoeligheid voor economische cycli: Ashtead is afhankelijk van de bouw- en industriële sector, die gevoelig zijn voor economische cycli en vertragingen in de economie.
 • Concurrentie in de sector: Ashtead opereert in een concurrerende sector met veel spelers, waardoor prijsdruk en verminderde winstmarges mogelijk zijn.
 • Valutarisico: Aangezien Ashtead actief is in verschillende landen, is het blootgesteld aan valutarisico’s die de winstgevendheid kunnen beïnvloeden.

Over Ashtead

Ashtead is een zeer bekende Britse verhuurder van industriële apparaten. Heel lang was de onderneming gevestigd in Leatherhead, ondertussen is het echter verhuisd naar de City of Londen. Het bedrijf staat genoteerd aan de London Stock Exchange en is eveneens een FTSE 100 component.

De aandelen van Ashtead staan op de beurs in Londen genoteerd als AHT. Het bedrijf werd in 1947 opgericht en bekende dochteronderneming is Sunbell Rentals. Met de aankoop van dit bedrijf in 1990 was ook de doorbraak van Ashtead een feit. Vier jaar eerder was het overigens al naar de beurs gegaan.

aandeel ashtead kopen

Wel of niet aandelen Ashtead kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om in te investeren, is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke aandelen het beste bij jouw investeringsdoelen en -strategie passen. Eén van de aandelen die momenteel in de schijnwerpers staat, is Ashtead, de grootste verhuurder van bouw- en industriële apparatuur in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Ashtead heeft een aantal sterke punten, zoals de wereldwijde aanwezigheid en de diversificatie van klanten en sectoren. Ook heeft het bedrijf een solide financiële positie met een goede cashflow en een laag schuldniveau. Aan de andere kant heeft Ashtead ook te maken met zwakke punten, zoals de gevoeligheid voor economische cycli en concurrentie in de sector.

Als je besluit om te investeren in aandelen van Ashtead, is het belangrijk om je bewust te zijn van deze sterke en zwakke punten en hoe ze jouw investering kunnen beïnvloeden. Het kan verstandig zijn om een deskundige financieel adviseur te raadplegen voordat je besluit om te investeren in Ashtead of een ander aandeel.

Kortom, het kopen van aandelen van Ashtead kan een goede keuze zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een solide en divers bedrijf in de bouw- en industriële verhuursector. Echter, zoals bij elke investering, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en zorgvuldig te overwegen of dit de juiste keuze is voor jouw financiële situatie en investeringsdoelen.