ASM International aandelen kopen

Er zijn diverse miljoenenbedrijven gevestigd in Nederland. Je kunt in een van deze bedrijven investeren door aandelen te kopen, maar je kunt ook winst maken door te speculeren op koersschommelingen bij deze organisaties. Deze laatste vorm van beleggen wordt ook wel CFD beleggen genoemd.
Eén van de organisaties waar je op in kunt zetten als je jouw vermogen wil laten stijgen, is het bedrijf ASM International. Meer over dit bedrijf en over het beleggen in deze organisatie, lees je op deze pagina.

Algemene informatie over het bedrijf

ASM International wordt ook wel ASMI genoemd. Het is een beursgenoteerde onderneming uit Nederland, die 1968 opgericht werd. Toen heette het bedrijf nog ASM Europa. ASM International is een grote leverancier van productiemachines. De productiemachines van ASM International worden in de halfgeleiderindustrie gebruikt.
Het hoofdkantoor van ASM International is gevestigd in Almere. Verder heeft het bedrijf ontwikkelings- en productiefaciliteiten in diverse andere landen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en zelfs Singapore. In totaal heeft het bedrijf maar liefst dertien vestigingen, met 1700 werknemers.
Beleggen in ASM

De actuele cijfers van ASM International

In 2016 mocht ASM International 597,9 miljoen euro aan omzet in de boeken schrijven. Het nettoresultaat van het bedrijf was in dat jaar ook hoog, namelijk 135,5 miljoen euro. Eind 2016 had ASM International ongeveer 1670 werknemers.

De actuele ASM International koers

In 1981 werd het bedrijf ASM International geïntroduceerd op de NASDAQ. In 1996 besloot het bedrijf de overstap te maken naar de Amsterdamse effectenbeurs. Een aantal jaren was ASM International nog genoteerd aan de NASDAQ, maar in 2015 werd deze notering gestaakt. Nu is het bedrijf enkel nog actief op de Amsterdamse effectenbeurs.
Voor je in ASM International gaat investeren, is het goed om je te verdiepen in de actuele ASM International koers. Dit kun je eenvoudig op aandelen.info doen. Op deze pagina zie je de actuele ASM CFD aandelen koers Waar kan je ASM International aandelen kopen? Dan kun je dit het beste doen als de koers laag is. Wil je ASM International aandelen verkopen? Dan wacht je tot de koers hoog is.
Je kunt aandelen kopen bij een broker. De beste broker om aandelen in ASM te kopen is DEGIRO. Klik hier om een gratis account te openen bij deze broker.

Online beleggen in ASM International

Je kunt in ASM International investeren door aandelen van het bedrijf te kopen, maar je kunt je ook verdiepen in de wereld van het CFD beleggen. Houd je je bezig met deze vorm van beleggen, dan kun je profiteren van koersstijgingen én van koersdalingen. Je probeert simpelweg te voorspellen wat het aandeel ASM International gaat doen. Verwacht je een koersstijging? Dan ga je long. Verwacht je een koersdaling? Dan ga je short.
Je kunt CFD beleggen in ASM International bij de online broker Plus500. Deze broker biedt ook een gratis demo-account aan. Met dit account kun je gratis oefenen met CFD beleggen in ASM International. Als het oefenen goed gaat, kun je een echt beleggingsaccount openen. Hier stort je vervolgens minimaal 100 euro op. Dit geld zet je in bij het CFD beleggen.

Over ASM

ASM International is een Nederlands beursgenoteerd bedrijf en het is actief als leverancier van productmachines voor met name de halfgeleiderindustrie. ASM wordt alom gezien als de grondlegger in Europa voor machines die halfgeleiders maken. De aandelen van ASM worden als ASM verhandeld op de beurs in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

Het hoofdkantoor van ASM International staat in het Nederlandse Almere en oprichter van het bedrijf is de met name daarom bekende Arthur del Prado, die dat in het jaar 1968 deed. Bekende dochteronderneming van ASM International is ASM America.