Aandelen AspenTech kopen

Wil je beleggen in AspenTech aandelen? Op deze pagina kan je direct AspenTech aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AspenTech. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AspenTech raadplegen. AspenTech is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AZPN.

Waar kan je AspenTech aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AspenTech kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AspenTech?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AspenTech. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AspenTech?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AspenTech? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over AspenTech

AspenTech levert software en diensten voor de procesindustrie. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in Bedford in Massachusetts. Wereldwijd heeft het ondertussen meer dan dertig kantoren over zes continenten. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als AZPN. AspenTech is ook een Russell 1000 component ondertussen.
AspenTech werd een feit in 1981 en is een uitvloeisel van een samenwerking van Massachusetts Institute of Technology (MIT) met het Amerikaanse Department of Advanced System for Process Engineering. De laatste overname die AspenTech deed was die van Mnubo Inc.