Aandelen Assa Abloy kopen

Wil je beleggen in Assa Abloy aandelen? Op deze pagina kan je direct Assa Abloy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Assa Abloy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Assa Abloy raadplegen. Assa Abloy is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ASSA-B.ST.

Waar kan je Assa Abloy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Assa Abloy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Assa Abloy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Assa Abloy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Assa Abloy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Assa Abloy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Assa Abloy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Assa Abloy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Assa Abloy

Assa Abloy is een Zweeds conglomeraat. De onderneming levert producten en diensten. Dit zijn sloten, deuren, poorten en toegangsautomatisering om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. Ook levert Assa Abloy identiteits en biometrische identiteitsverificatie. Dat doet het in de vorm van sleutels, kaarten en tags.
De aandelen van het bedrijf worden onder de aanduiding ASSA-B verhandeld op de beurs in Stockholm. Het bedrijf is sinds 1994 actief en heeft in Yale een meer dan bekende dochteronderneming.