Aandelen Asseco Poland kopen

Wil je beleggen in Asseco Poland aandelen? Op deze pagina kan je direct Asseco Poland aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Asseco Poland. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Asseco Poland raadplegen. Asseco Poland is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACP:WSE.

Waar kan je Asseco Poland aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Asseco Poland kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Asseco Poland?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Asseco Poland. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Asseco Poland?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Asseco Poland? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Asseco Poland is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Asseco Poland.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Asseco Poland

Asseco Poland is een van de grootste bedrijven van Polen in de technologiesector. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs in Warschau. Asseco Poland zag in 1991 het levenslicht en is bekend geworden vanwege de levering van computersoftware aan het bankwezen.
De onderneming zoals die nu is, is het resultaat overigens van een fusie tussen ASSET Soft AS en COMP Rzeszow. De aandelen van het bedrijf worden overigens verhandeld onder de noemer ACO op de beurs in Warschau. In Rzeszow staan overigens ook het hoofdkantoor van het bedrijf, dat in Asseco South Eastern Europe een bekende dochteronderneming heeft.