Aandelen Asseco Poland kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Asseco Poland aandelen? Op deze pagina kan je direct Asseco Poland aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Asseco Poland. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Asseco Poland raadplegen. Asseco Poland is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACP:WSE.

Waar kan je Asseco Poland aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Asseco Poland kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Asseco Poland?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Asseco Poland. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Asseco Poland?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Asseco Poland? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Asseco Poland is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Asseco Poland.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Asseco Poland

Sterke punten Asseco Poland

 • Grote speler in de IT-branche: Asseco Poland is een van de grootste IT-bedrijven in Polen, wat betekent dat het een groot marktaandeel heeft en goed gepositioneerd is om te profiteren van de groeiende vraag naar IT-diensten en -oplossingen.
 • Diversiteit van diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan IT-diensten, waaronder softwareontwikkeling, integratie van IT-systemen, consultancy en outsourcing, waardoor het een veelzijdige speler is in de markt.
 • Sterke financiële prestaties: Asseco Poland heeft in de afgelopen jaren sterke financiële resultaten laten zien, met groeiende omzet en winstgevendheid, wat wijst op een stabiele en gezonde financiële basis.
 • Goede groeivooruitzichten: De IT-branche blijft groeien en de vraag naar IT-diensten en -oplossingen zal naar verwachting blijven toenemen, waardoor Asseco Poland gunstige groeivooruitzichten heeft.

Zwakke punten Asseco Poland

 • Gevoeligheid voor economische cycli: Aangezien IT-diensten en -oplossingen vaak als niet-essentiële uitgaven worden beschouwd, kan de vraag naar deze diensten tijdens economische recessies afnemen, wat de prestaties van Asseco Poland negatief kan beïnvloeden.
 • Concurrentie van internationale spelers: Asseco Poland concurreert met grote internationale IT-bedrijven, wat kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen op het gebied van marktaandeel.
 • Afhankelijkheid van de Poolse markt: Aangezien het grootste deel van de omzet van Asseco Poland afkomstig is van de Poolse markt, kan het bedrijf kwetsbaar zijn voor politieke en economische veranderingen in Polen.

Over Asseco Poland

Asseco Poland is een van de grootste bedrijven van Polen in de technologiesector. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs in Warschau. Asseco Poland zag in 1991 het levenslicht en is bekend geworden vanwege de levering van computersoftware aan het bankwezen.

De onderneming zoals die nu is, is het resultaat overigens van een fusie tussen ASSET Soft AS en COMP Rzeszow. De aandelen van het bedrijf worden overigens verhandeld onder de noemer ACO op de beurs in Warschau. In Rzeszow staan overigens ook het hoofdkantoor van het bedrijf, dat in Asseco South Eastern Europe een bekende dochteronderneming heeft.

aandeel asseco poland kopen

Wel of niet aandelen Asseco Poland kopen?

Asseco Poland is een van de grootste IT-bedrijven in Polen en biedt een breed scala aan software- en IT-diensten aan. Maar is het verstandig om te investeren in aandelen van dit bedrijf?

Voordat je besluit om te investeren, is het belangrijk om te kijken naar de prestaties van het bedrijf. Asseco Poland heeft de afgelopen jaren een solide groei doorgemaakt en heeft een sterke financiële positie. Het bedrijf heeft ook een stabiele en diverse klantenbasis, wat gunstig is voor beleggers.

Daarnaast heeft Asseco Poland een goede reputatie in de IT-industrie en heeft het verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn innovatieve producten en diensten. Het bedrijf heeft ook aangegeven te willen blijven investeren in nieuwe technologieën en diensten om te blijven groeien.

Het investeren in aandelen van Asseco Poland kan daarom een ​​goede keuze zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en groeiende belegging op de lange termijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat je jezelf goed moet informeren voordat je besluit om te investeren.

Als je besluit om te investeren in aandelen van Asseco Poland, is het verstandig om de ontwikkelingen in de IT-sector en de prestaties van het bedrijf te blijven volgen. Het is ook aan te raden om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren in aandelen van Asseco Poland of een ander bedrijf.