Aandelen Assurant kopen

Wil je beleggen in Assurant aandelen? Op deze pagina kan je direct Assurant aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Assurant. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Assurant raadplegen. Assurant is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AIZ.

Waar kan je Assurant aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Assurant kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Assurant?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Assurant. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Assurant?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Assurant? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.;-center:

Over Assurant

Assurant is een wereldwijde leverancier van producten en diensten voor risicobeheer. De hoofdvestiging van het bedrijf staat in New York City en de aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als AIZ. American Memorial Life Insurance is een belangrijke dochteronderneming van Assurant.
Assurant mag zich een S&P 500 component noemen en werd al in 1892 opgericht. Het leverde aanvankelijk diensten op het gebied van risicobeheer en een zeer gevarieerd aanbod van verzekeringsproducten. Daarna legde het zich toe op de nichemarkt in de onroerend goed branche, in ongevallen en uitgebreide apparaatbescherming.