Aandelen Astellas kopen

Wil je beleggen in Astellas aandelen? Op deze pagina kan je direct Astellas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Astellas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Astellas raadplegen. Astellas is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 4503.TY.

Waar kan je Astellas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Astellas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Astellas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Astellas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Astellas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Astellas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Astellas

Astellas is een alom gerespecteerd en ook succesvol Japans mutinationaal farmaceutisch bedrijf. Het zag het levenslicht in april 2005 en ontstond uit een fusie van Fujisawa en Yamanouchi. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, de plaats waar het bedrijf ook opgericht werd.
Astellas maakt onder andere onderdeel uit van de Topix index en is eveneens onderdeel de Mitsubishi UFJ Financial Group. In 1962 werd Astellas in Amerika actief, Europa volgde pas in 1977. Astellas richt zich bij de werkzaamheden met name op de onderdelen urologie, immunologie, cardiologie en infectieziekten.