Aandelen Atlantia kopen

Wil je beleggen in Atlantia aandelen? Op deze pagina kan je direct Atlantia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Atlantia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Atlantia raadplegen. Atlantia is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATL-I.

Actuele koers van het aandeel Atlantia

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Atlantia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Atlantia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Atlantia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Atlantia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Atlantia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Over Atlantia

Atlantia is de grootste private wegbeheerder va Europa. De aandelen van deze zeer grote onderneming staan als ATC genoteerd op de Borsa Italiana. Atlantia is gesticht in 1927 in de Italiaanse hoofdstad Rome. Atlantia is een holding van meerdere grotere tolwegexploitanten die samen iets van ruim vijfduizend kilometer aan tolweg beheren. Van de wegen bevindt zich 60 procent in Italië overigens. Atlantia is daarnaast ook actief en zichtbaar in landen als Brazilië, Chili, Polen en India. In Autostrade per l’Italia heeft het een bekende dochteronderneming. Behalve tolwegen heeft het bedrijf ook de focus op luchthavens.