Aandelen Atlas Arteria kopen

Wil je beleggen in Atlas Arteria aandelen? Op deze pagina kan je direct Atlas Arteria aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Atlas Arteria. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Atlas Arteria raadplegen. Atlas Arteria is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALX.CHA.

Waar kan je Atlas Arteria aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Atlas Arteria kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Atlas Arteria?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Atlas Arteria. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Atlas Arteria?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Atlas Arteria? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Atlas Arteria is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Atlas Arteria.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Atlas Arteria

Atlas Arteria was voorheen bekend as Macquarie Atlas Roads. Het is een van de grootste ontwikkelaars van particuliere tolwegen ter wereld.  De aandelen van het bedrijf worden verhandeld als ALX  op de beurs in Australië.  Het bedrijf is opgericht in 2010.
Dulles Greenway is een bekende dochteronderneming. De onderneming bezit vanaf 2010 een kwart van de aandelen van de Westlink M7 ten westen van Sydney in Australië en nog eens dertig procent  van de aandelen van de 108 kilometer lange highway 407/ETR in de Greater Torino Area.