Aandelen Atlas kopen

Wil je beleggen in Atlas aandelen? Op deze pagina kan je direct Atlas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Atlas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Atlas raadplegen. Atlas is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATCO-A.ST.

Waar kan je Atlas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Atlas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Atlas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Atlas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Atlas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Atlas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Atlas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Atlas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Atlas

Atlas Copco is toonaangevend op het gebied van het leveren van duurzame productiviteitsoplossingen. Innovatieve compressoren, vacuumoplossingen, generatoren, pompen en elektrische gereedschaps montagesystemen is wat het onder meer biedt aan een brede afzetmarkt.
Aandelen Atlas worden als ATCO-A verhandeld op de beurs in Stockholm en het hoofdkantoor vind je in het Zweedse Nacka.  De specialist in industriemachines heeft in Cicago Pneumatic Leybold GmbH een bekende dochteronderneming. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Zwijndrecht. Ook vanuit die locatie biedt het bedrijf alleen de beste oplossingen op het gebied van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm.